Onze visie

Brede kijk
We leven in een samenleving die veel mogelijkheden biedt, maar ook hoge eisen aan ons stelt: op het werk, thuis, in contact met anderen, op sociale media. Deze toenemende druk vraagt om een holistische kijk en manier van werken. Daarom hebben we oog en aandacht voor zowel lichamelijke, mentale als emotionele aspecten. En kijken we niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar de persoon achter de klacht, zijn of haar leefstijl en leefomgeving. 

Persoonlijke aanpak
Iedereen is anders. Wat goed is voor de een hoeft dat niet te zijn voor de ander. Daarom bieden we behandelingen op maat, met oprechte aandacht en tijd voor de cliënt. Een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt centraal staat.

Vertrouwen in zelfherstel
We hebben het volste vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Daarom is ons dienstenaanbod gericht op (versterking van) zelfherstel en zelfmanagement van de cliënt. Vaak kan de cliënt na enige tijd weer zonder onze hulp verder, tenzij ondersteuning uit preventief oogpunt langer durend of structureel gewenst is.

Meest passende hulp
We werken samen onder één dak, omdat dit korte communicatielijnen, verbreding van kennis en een breed doorverwijsnetwerk oplevert. Met als resultaat dat cliënten de meest passende hulp kunnen krijgen.

Aandacht voor kwaliteit en klantwensen
We werken continu aan de kwaliteit van onze dienst- en hulpverlening. Dit doen we door gedegen bijscholing op ons vakgebied, kennisuitwisseling binnen het centrum en door te blijven inspelen op wensen en behoeften van onze cliënten.