Christie Arends

“Er zijn geen obstakels op het pad, de obstakels zijn het pad.”

ACT werkt, zo simpel is het. ACT betekent Acceptance and Commitment Therapy en is een op mindfulness gebaseerde aanpak gericht op blijvende gedragsverandering. De filosofie erachter is dat je leert te accepteren (acceptance) wat je niet zelf kunt controleren om vervolgens vol toewijding (commitment) tot actie (ACT) te komen. Door minder energie te stoppen in vechten tegen wat onvermijdelijk is, krijg je meer aandacht voor het nu (mindfulness), voor wat echt je belangrijk vindt en vooral meer energie om dat te doen wat je leven verrijkt. Zodat je als mens kunt floreren en je potentieel werkelijk tot bloei kunt brengen.

ACT & Mindfulness Coaching
Met hulp van mij als coach leer je op een totaal andere manier om te gaan met stress, angst, burn-out en negatieve gedachten zodat de impact ervan op je dagelijks leven minder wordt. Ik help je bovendien om antwoorden te vinden op zingevingsvragen en te ontdekken wat voor jou echt waardevol en belangrijk is in je leven zodat je geïnspireerd en gemotiveerd raakt om wat je leert daadwerkelijk in de praktijk te gaan brengen in je eigen leven.

Inmiddels weet ik zelf best wel wat voor mij belangrijk is in het leven en tegelijkertijd struikel ik nog regelmatig over hobbels op het pad, val in mijn eigen kuilen en worstel ik er vrolijk op los. Mijn kwetsbaarheid gebruik ik als kracht en ik blijf dicht bij mezelf. Mijn opgedane kennis en ervaringen deel ik met jou want we lopen als mens op hetzelfde pad met hobbels en kuilen. Dankzij ACT en mindfulness leerde ik de obstakels op het pad te zien als het pad.

Meer informatie: 06 478 16 711 | christiearends@gmail.com | www.christiearends.nl